Welkom!

Yes Telecom is een startende Mobiele Service Provider in Nederland, die medio 2005 de markt gaat betreden. Zijn oorsprong vindt ons bedrijf in Engeland, waar het uitermate succesvolle concept al meerdere jaren op de markt aanwezig is.

Yes Telecom verkoopt haar producten (mobiele abonnementen en telecommunicatiediensten) aan die klanten voor wie mobiele telecommunicatie een wezenlijk onderdeel uitmaakt van hun dagelijkse bestaan. Yes Telecom richt zich hierbij specifiek op SME- en SOHO-bedrijven, maar ook op de kritische en veelbellende consument. Omdat onze klanten meer dan gemiddeld van hun mobiele aansluiting gebruik maken, verwachten ze daarom een meer dan gemiddelde service.

Yes Telecom is alleen verkrijgbaar via indirecte distributiekanalen. Deze duidelijke keuze zorgt ervoor dat bij Yes Telecom dealers centraal staan in alle processen!

Yes Telecom onderscheidt zich in deze inmiddels volwassen markt door klantgerichte oplossingen te verkopen, via kwalitatieve onafhankelijke distributiekanalen met de beste after-sales en klantenservice.

Ben u geïnteresseerd in Yes Telecom en wilt u onze producten en diensten gaan verkopen, neem dan contact met ons op via: dealer@yestelecom.nl